DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

URIEL – zadnji srebrnik v zbirki Angeli varuhi, izide 5. septembra

Srebrnik Angel Uriel lahko kupite v predprodaji preko spleta TUKAJ – prevzem kovanca bo mogoč po izidu, 5. septembra. Za vse, ki ste v naši bazi naročnikov omenjene zbirke, so srebrniki že rezervirani!

Dunajska kovnica Austrian Mint bo 5. septembra izdala kovanec Angel Uriel, četrti, zadnji srebrnik, štiridelne angelske zbirke Angeli varuhi. Kovanci so posvečeni nadnaravnim duhovnim bitjem in izdelani s pomočjo sodobne tehnologije.

Kovanec je kovan v PROOF kvaliteti, naklada je 30.000, masa 16,82 g in čistina srebra 925/1000. Na voljo je tudi lepa lesena šatulja za celotno zbirko.

Uriel, ki krasi četrti kovanec, nas tolaži v težkih trenutkih, daje energijo in nam pomaga najti veselje v življenju. Njegovo ime v hebrejskem jeziku pomeni božja luč.

Srebrnik je ustvarjen z najsodobnejšo barvno tehniko. Motiv, rumene barve, ki obkroža osrednji del, naredi kovanec še bolj poseben. Zadnjo stran kovanca krasi plamen, ki se dviguje iz okrašene posode. Uokvirja ga črka U. Na sprednji stran kovanca je prikazan Uriel kot mladenič s kratkimi lasmi in svetniškim sijem. V roki ima sonce, z napisom Sol, sonce v latinskem jeziku.

Ljudje so skozi stoletja in v mnogih verah prosili angele za zaščito. Dobronamerna in očem nevidna bitja so bila velikokrat prikazana tudi skozi umetnostno zgodovino. To je bil navdih avstrijske kovnice za oblikovanje štirih čudovitih kovancev v tako imenovani talismanski seriji Angeli varuhi, ki jo sestavljajo Mihael, Gabrijel, Rafael in Uriel.

Prav s temi srebrniki ob sebi se boste morda res počutili, kot da nekdo bdi nad vami.

Preberite še:
Rafael – tretji srebrnik v zbirki Angeli varuhi
Srebrnik Angel Gabrijel – drugi iz zbirke Angeli varuhi
Nova zbirka Angeli varuhi – prvi izide srebrnik Angel Mihael