DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Naložba v unikatne knjižne izdaje

V družbi Moro lahko izjemoma kupite unikatne prestižne knjižne izdaje. Knjige so brezhibne in na pogled v naši poslovalnici. Za več informacij pokličite 01 530 44 08.

 

Unikatna ročno vezana izdaja Sikstinska kapela v treh knjigahPoslednja sodba, Strop in Freske iz 15. stoletja

Knjižna izdaja Sikstinska kapela je najbolj popoln prikaz slikarskih mojstrovin v treh veličastnih knjigah: Poslednja sodba, Strop in Freske iz 15. stoletja. Vsaka od treh oštevilčenih unikatnih knjig vsebuje 254 barvnih strani. Barve so tiskane z najkakovostnejšim šest barvnim sistemom tiskanja. Na slovenskem trgu je bilo na voljo 50 izvodov.

Več o omenjeni izdaji preberite v našem starejšem zapisu Razstava priložnostnih zlatnikov in srebrnikov Vatikana ter Michelangelovih poslikav

Prodajna razstava priložnostnih zlatnikov in srebrnikov Vatikana ter Michelangelovih poslikav

 

Unikatna izdaja S črnilom in zlatom

Knjiga S črnilom in zlatom je dragocen dokument dediščine, ki postavlja Slovence ob bok drugim evropskim narodom. V knjigi je prvič celostno predstavljeno slikarstvo v rokopisih in prvotiskih od 850 do 1550. Bogat je izbor rokopisov, rokopisnih fragmentov, prvotiskov, listin, ki jih dopolnjuje nekaj grafičnih listov, detajlov iz tiskov in knjigoveških zanimivosti. Zajema je tudi 125 neposredno opisanih spomenikov, in še 25, ki jih je vpletenih v besedilo. Izdanih je bilo 500 ročno vezanih in oštevilčenih izvodov.

Unikatna izdaja Temelji slovenstva

Slovenska zgodovina je ročno vezana v luksuzni izdaji Temelji slovenstva. Knjiga je skupek dokumentov, ki pripovedujejo o času, v katerem so nastali, in hkrati izhodišče za demitologizacijo stereotipov, ki jih imamo o slovenstvu, ključnih spomenikih, na katerih ga gradimo, in slovenščini kot njegovem temelju.

Izhodišče in temelj vsakega poglavja je zgodovinski vir, dokument, fotografija ali pripoved o prelomnem dogodku ali miljeju časa. Viri so tudi temelj zgodovinarjevega dela in prvi pripovedovalci zgodb, ki orisujejo politično, socialno in kulturno preteklost tega prostora predvsem skozi prizmo ideje slovenstva. Izšlo je 300 unikatnih ročno vezanih in oštevilčenih izvodov, ki so bili razprodani že v predprodaji.