DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Naložbe v zlato

Naložbe v zlato, srebro in druge plemenite kovine so namenjene vaši prihodnosti.

Uspešno finančno svetovanje je povezano s poznavanjem vsebine, dostopom do aktualnih in ustreznih informacij ter z možnostjo hitrega reagiranja na spremembe trga. Vsak posameznik ima drugačne finančne potrebe in prepričani smo, da nudimo kvaliteten alternativen finančni produkt.

Vaš prvi korak naj bo, da razmislite, koliko sredstev ste pripravljeni nameniti za naložbo, in za kakšno časovno obdobje.

Kakšen je cilj naložbe v zlato?

Pri vsaki naložbi je pomembna razpršitev kapitala. Z naložbo v zlato si zagotovite likvidnost, to pomeni, da ga lahko vedno prodate po trenutni ceni zlata na svetovni borzi.

Pomemben je tudi psihološki vidik, torej dober občutek, da imate pri sebi nekaj vrednega. Zlato je redko, lepo, večno in enkratno. Ko imate zlato, imate v rokah zlato varnost. Kupite ga diskretno in ga varno shranite.

Seznam zlatih kovance Uradni list

Naložbene palice in kovance iz zlata, srebra, platine ter paladija lahko na naših spletnih straneh kupite 24 ur/dan.

Dnevne cene svetovno pomembnih dobrin lahko spremljate TUKAJ.