DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Priložnostni kovanci Avstrije

Moro Moro

ZLATI AVSTRIJSKI ZBIRATELJSKI KOVANCI

SREBRNI AVSTRIJSKI ZBIRATELJSKI KOVANCI

Avstrijska kovnica Austrian Mint s sedežem na Dunaju se z več kot 800 leti izkušenj uvršča med vodilne svetovne kovnice. Zahvaljujoč tradiciji, dobro razviti tehnologiji in priznanim oblikovalcem, kovnica letno nakuje približno 450 milijonov kovancev, namenjenih tudi naložbenikom in zbirateljem.

Družba Moro je v Sloveniji uradni zastopnik avstrijske državne kovnice. Poleg tega da kovnica kuje najbolje prodajane naložbene zlatnike in srebrnike Dunajski filharmoniki ter zlate dukate, krone, goldinarje in srebrni Taler Marije Terezije, vsako leto izdajo tudi nekaj priložnostnih zbirateljskih kovancev v zlatu in srebru.

Veliko kovancev je razprodanih. V kolikor bi želeli avstrijski numizmatični kovanec, ki ga ni na našem ceniku, lahko kot zastopniki avstrijske kovnice za vas pošljemo povpraševanje na Dunaj.

Program izdaj kovancev za leto 2021

Program izdaj kovancev za leto 2020

Program izdaj kovancev za leto 2019

Program izdaj kovancev za leto 2018

Program izdaj kovancev za leto 2017