DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

62,21 g srebrnik LUNIN KOLEDAR – ZAJEC 2023 Izdanih je bilo le 1888 srebrnikov. Kovanec ima zanimiv antični izgled in veliko drobnih detajlov. Prejmete ga v lepi šatulji, zato je primeren tudi kot darilo. Dobra izbira pred velikonočnimi prazniki.

Sonia Sofia Trošt

Slike avtorice so na ogled v prostorih družbe Moro. Vljudno vabljeni!

ART Mandala najde svoje vzorce že v Vastu Shastri, pradavni znanosti o umetnosti un arhitekturi, ki naj bi izvirala že izpred leta 3000 pred našim štetjem. Starodavne vede kakor tudi Veda Vastu Shastra so bile napisane v Sanskrtu” – starodavnem jeziku, ki naj bi bil tudi izvor indoevropskih jezikov.

Ti starodavni zvoki ter zapisi se pretvarjajo tudi v simbole. Določeni zvoki nosijo svoj simbol.

In prav te zvoke ter simbole  raziskuje tudi Sonia Trošt v projektu imenovanem ART & SOUND Mandala, z enim izmed največjih italijanskih strokovnjakov na področju raziskovanja vokala, Alessandrom Imelijem ( Alex Imelio ).

Ta čas tudi skupaj odkrivata zvoke različnih pojavov v naravi , v mikro in makrokozmosu. Preko različnih znanstvenih instrumentov se ti posebni prvinski zvoki pretvarjajo v simbole.

In ti simboli se razkrivajo skozi eksplozije barve, form in oblik, ki jih Sonia Trošt upodablja na njenih platnih večjih dimenzij.

Njeno delovanje sega predvsem na področje ekološke umetnosti. Živi in deluje na slovenski Obali. Kristalne kode vnešene v energetske slike so odsev zveznatega neba in pozicij planetov na nebu. Projekte izvaja doma in po svetu pod univerzalnim naslovom Ecolife ART.

Njena slika je preplet barv, oblik, naravnih materialov, swarovski kristalov, peskov..

“Moje dušno poslanstvo je skozi sliko prenesti na platno najrazličnejše vibracije in energije, ki v naravi, vesolju in seveda v nas samih obstajajo. Hkrati v človeku vzpodbujajo tiste  občutke, ki sprožajo proces zdravljenja  in duhovnega zavedanja.”

vir: ekolife.net