DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

7 G, EVROPSKA PRESTOLNICA KULTURE: MARIBOR (2012). Ob Prešernovem dnevu, slovenskem kulturnem prazniku, prejmete ob nakupu priložnostnega zlatnika DARILO. Zlatniki so redki in kovani v nizki nakladi 2500 kovancev. Dober nakup.

Numizmatika

»Področje zbiranja kovancev je neskončno. Zbiramo lahko denar neke države, obdobja ali kovance z različnimi motivi. Lahko se odločamo za različne oblike kovancev, v svojo zbirko lahko uvrščamo novce različnih kovin, bakrene, srebrne, zlate, dvokovinske ali barvne. Pomembno pri tem je, da zbiranje pomeni veselje in da je to konjiček, ki ga jezdi zbiratelj in ne nasprotno,« je zapisal Bogdan Kandus, član Numizmatičnega društva Slovenije in soavtor dveh strokovnih monografij naše družbe.

V družbi Moro sodelujemo s svetovno znano avkcijsko hišo Kűnker in priznanimi slovenskimi ter tujimi numizmatiki. Skupaj vaše kovance ocenimo korektno.

Ponujamo vam tudi možnost, da želeno ceno določenega kovanca dosežete z brezplačno objavo na Numizmatičnem ceniku družbe Moro.

MORO Z NUMIZMATIKO NA MEDNARODNEM TRGU – stranke, ki kupujejo numizmatične kovance obveščamo, da lahko del naše ponudbe spremljajo tudi na strani mednarodnega trgovca MA-Shops

Družba Moro je donator Numizmatičnega društva Slovenije, ki deluje od leta 1961. Več o dejavnostih društva najdete TUKAJ.