Sefi Nolimal

Zagotovite si varno hranjenje vašega zlata

Nolimal Moro

 

SEFI NOLIMAL so profesionalno izdelani, varnostno optimizirani in mednarodno certificirani sefi, ki so cenovno dostopni številnim investitorjem.  Sefi so prilagojeni posameznikovim zahtevam in mehansko dovršeni. Hkrati so cenovno dostopni številnim investitorjem predvsem pa prilagojeni posameznikovim zahtevam oziroma potrebnim varnostnim stopnjam  (od S1, S2, 0, I, II, III do XIII. stopnje).

Nolimal je priznano družinsko podjetje, ki je na trgu že od leta 1994. Njihovi profesionalnosti zaupa tudi 70 odstotkov bank v Sloveniji  in številna manjša podjetja ter posamezniki.

Pri varnostih projektih delujejo z vidnejšimi podjetji s področja mehanske zaščite v tujini in Sloveniji. Veliko pozornost namenjajo vgrajenim materialom in se pri storitvah držijo standardov, kvalitete.

Izbrana področja delovanja so:

  • Varnostni vsebniki (trezorji, blagajne, trezorski prostori, arhivske omare)
  • Sistemi zaklepanja z glavnim, generalnim ali centralnim ključem
  • Zahtevna ali osnovna  mehanska zaščita (vhodi, vrata, okna, objekti, prostori, razne vsebine)
  • Individualne in kompleksne rešitve mehanskega varovanja.

Z izbranimi komponentami dosledno in kvalitetno dosegajo potrebe pri doseganju visokih varnostnih ciljev ali reševanju težav.  Zato so v varnostno rešitev smiselno vključeni:

  • mehanski izdelki,
  • elektro-mehanske rešitve
  • elektro-motorne rešitve
  • mehatronske rešitve

Uporabniki Nolimal sefov so: banke, muzeji, arhivi, zavarovalnice, skladi, finančne ustanove, razvojni centri, pošta, medicinske ustanove, inštituti, zasebne klinike, farmacija, državna uprava, druga področja in zahtevni domači uporabniki.

Podjetje od leta 1996 član zbornice za zasebno varovanje RS, od leta 2000 član European Lockmaster Group, leta 2009 pa je pridobili tudi certifikat za tehnično varovanje s strani Ministrstva za notranje zadeve RS.

 

 

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.