DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Trgovanje

Prednosti trgovanja v družbi Moro:

 • osebni prevzem naročenega takoj, do največ 3 delovne dni
 • naročilo individualne dostave
 • plačilo odkupa takoj ali v največ 3 – 5 dneh
 • 24 urni spletni nakup

Pogoji trgovanja:

Nakup

 1. Naročilo lahko oddate preko varne povezave v spletni trgovini, mo**@mo**.si">elektronske pošte, ali osebno v naši poslovalnici na Dunajski 156, WTC, v Ljubljani.
 2. Cene so objavljene na spletnem ceniku povezanem s svetovno borzo. Cenik se osvežuje na pet minut. Po določitvi cene ali potrditvi naročila s strani družbe Moro je naročilo in plačilo naročenega obvezujoče, kar pomeni, da niti naročnik niti trgovec nimata pravice odstopa. Naročila oddana preko elektronske pošte sprejemamo med 09:00 in 16:30 uro. Naročilom preko spletne trgovine se cena fiksira ob oddaji naročila.
 3. Plačilo lahko izvedete preko transakcijskega računa družbe Moro. Plačilo z gotovino je v okviru ZPPDFT-2. Plačilo je možno tudi s plačilnimi karticami do 1.000,00 €
 4. Naročeno prevzamete takoj po plačilu ali v dogovorjenem roku na sedežu družbe Moro. Vsa naročila do vrednosti 6.000 € vam lahko pošljemo kot vrednostno pošiljko po pošti. Pošiljke odpošljemo dvakrat tedensko, v ponedeljek in četrtek. Ponujamo vam tudi varovan individualni prevoz do želenega naslova ali banke ob nakupu nad 6.000 €. Za podrobnosti kliknite …
 5. Naložbeno zlato do vrednosti 50.000 € pošljemo tudi v vse države članice Evropske unije. Pošiljka je zavarovana za celotno vrednost in omogoča sledenje. Pošiljka je dostavljena v 2 – 5 delovnih dneh.

Odkup

 1. Odkupna cena se fiksira ob prodaji izdelkov v družbi Moro. Odkupe sprejemamo od ponedeljka do četrtka, od 9. do 16.30 ure in v petek, do 12.30 ure.
 2. Odkupna cena je navedena na ceniku. Cenik se osvežuje na pet minut, povezan je s svetovno borzo in objavljen na spletni strani družbe.
 3. Po strokovnem pregledu in prevzemu kovancev ter palic na sedežu družbe Moro prejmete nakazilo na vaš transakcijski račun takoj oziroma v roku do 5 delovnih dni. V primeru izplačevanja vrednosti plemenitih kovin po 1. odstavku 32. člena Zakona o dohodnini (ZDoh-2), smo dolžni po 2. točki 23. a člena Pravilnika o izvajanju Zakona o davčnem postopku omejiti posamično gotovinsko izplačilo na 420 evrov za fizične in pravne osebe. Odkupne cene na ceniku veljajo za izdelke, s katerimi redno trgujemo in so bili kupljeni v družbi Moro. Pridržujemo si pravico, da za ostale izdelke ceno za odkup formiramo na podlagi tržnih razmer ali odkup zavrnemo. Poškodovane izdelke in izdelke s katerimi ne trgujemo odkupimo 1 €/g pod odkupno ceno.

Odkup granulata, zobnega zlata in drugih izdelkov iz plemenitih kovin

Zaradi povečanega povpraševanja po odkupu zlatega in srebrnega granulata smo ob dogovoru s kovnico in po Zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma pri trgovanju s plemenitimi kovinami (ZPPDFT-2) v družbi Moro sprejeli dodatne pogoje odkupa:

 1. Granulat iz plemenitih kovin odkupujemo od pravnih oseb, ki opravljajo dejavnost z izdanim računom. Odkup (maso in datum odkupa) je potrebno predhodno najaviti po elektronski pošti. Odkupne cene zlatega granulata, čistine 999,9/1000 so objavljene na spletnem ceniku.
 2. Odkup granulata od fizičnih oseb je omejen na 50 g.
 3. Granulatu mora biti priložen originalen certifikat kredibilnega laboratorija. V kolikor je prodajalec oseba s sedežem izven EU, je potrebno priložiti ustrezne dokumente. Plačilo bo izvedeno na transakcijski račun takoj oziroma do največ 5 delovnih dni.
 4. Ob odkupu je potreben veljaven osebni dokument. Odkup lahko brez pojasnila tudi zavrnemo.
 5. Stranke obveščamo, da moramo vedno, kadar v zvezi s transakcijo ali stranko obstajajo razlogi za sum pranja denarja, ne glede na vrednost transakcije, ravnati skladno z zakonom ZPPDFT-2.

161 Jahren: Gold, Gold, Gold
Splošni pogoji

161 Jahren: Gold, Gold, Gold
Pravilnik o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost
(osebni podatki)