DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Nova kovanca izredno iskanih serij Angeli varuhi in Živali v barvah

V naslednjih dneh bo dunajska kovnica izdala nova kovanca serij, ki sta presegli vsa pričakovanja avtorjev. Kovanci iz serij Živali v barvah in Angeli varuhi so namreč razprodani še predno so uradno v prodaji. Prav zato smo našim strankam omogočili predhodno naročanje serij, in s tem zagotovili dobavo.

V kolikor še niste med zbiratelji omenjenih kovancev, predlagamo, da z nakupom ne odlašate.

Srebrnik  Angel Gabrijel, drugi iz serije Angeli varuhi

Kovanec  je posvečen nadangelu Gabrijelu, prinašalcu dobrih novic. V Svetem pismu je zapisano, da je Gabrijel devici Mariji prinesel novico o otroku in ga poimenoval Jezus.

Na sprednji strani srebrnika sta črka G in lilija, ki ju obdaja vinska trta v rdečkasti barvi. Na zadnji strani je podoba Gabrijela, povzeta po sliki neznanega slikarja iz 15. oziroma 16. stoletja.

Izjemno izdelani majhni deli zgodovine in srečni talismani so opremljeni z rdečo šatuljo in certifikatom.

  

Nakup lahko opravite TUKAJ.


VODOMEC – 3 € kovanec iz serije Živali v barvah

Na veji nad potokom, reko ali ribnikom pogosto sedi majhna ptica kovinsko modre barve. Nenadoma strmoglavi v vodo, naslednji hip je že zunaj, z ribo v dolgem kljunu. Nato pa v ravni črti nad vodno gladino hitro odleti. Vodomec je ena od naših najlepših ptic in velja za ogroženo vrsto.

Četrti kovanec iz serije ima na eni strani upodobljenega vodomca, ki sedi na veji ob ribniku, na drugi strani pa so silhuete vseh živali iz zbirke. Tako kot ostali kovanci, se tudi vodomec sveti v temi.

Kot del serije Živali v barvah bodo nakovani še kovanci z naslednjimi podobami:

2017 – volk

2018 – papagaj, morski pes, sova, žaba

2019 – želva, vidra, potočni rak

Nakup lahko opravite TUKAJ.