DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Rafael – tretji srebrnik v seriji Angeli varuhi, izide 14. februarja

Srebrnik Angel Rafael lahko kupite TUKAJ.

Dunajska kovnica Austrian Mint bo 14. februarja izdala kovanec Angel Rafael, tretji srebrnik, štiridelne angelske zbirke Angeli varuhi. Kovanci so posvečeni nadnaravnim duhovnim bitjem in izdelani s pomočjo sodobne tehnologije.

Kovanec je kovan v PROOF kvaliteti, naklada je 30.000, masa 16,82 g in čistina srebra 925/1000. Na voljo je tudi lepa lesena šatulja za celotno zbirko.

Kristjani in Židje so Rafaela častili zaradi njegove zdravilne moči. V svetopisemski Tobijevi knjigi je Rafael Tobiju dal moč preko organov ribe, ki je mladeniča napadla v reki Tigris, zato angela Rafaela večkrat zasledimo z ribo in kot spremljevalca mladega Tobija.

Rafael je zaščitnik romarjev in popotnikov. Na sprednji strani kovanca je znotraj črke R prikazana riba z romarsko palico. Obkroža jo bogata zasnova zelene vinske trte. Na zadnji strani je portret Rafaela, ki ga je leta 1862 naslikal umetnik angleške šole. Rafael je prikazan kot mladenič z lasmi in krili iz pavovega perja. V eni roki drži romarsko palico, druga pa je v znaku blagoslova.

Kovanec naj bi bil kot talisman, koristen za telo in dušo, saj nas angel ščiti, ko potujemo in nam pomaga zdraviti in povečati našo vitalnost.

Srebrniki so čudovito izdelani majhni koščki umetnostne zgodovine žepne velikosti in kot taki pozorno darilo.  Kovanci vam bodo prinesli občutek, da neko pazi na vas.

Preberite še …
Srebrnik Angel Gabrijel, drugi iz serije Angeli varuhi
Nova zbirka Angeli varuhi, srebrnik Angel Mihael