DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Gustav Klimt – Poljub: znamenita mojstrovina dunajskega slikarja upodobljena na zlatniku. Lepo darilo, naložba ali del zbirke. Cena: 900 €.

Objavljamo nagrajence nagradne križanke kovnice Austrian Mint in družbe MORO

Čestitamo vsem, ki ste pravilno rešili geslo praznične nagradne križanke. Posebno nagrajencem, ki od organizatorjev – dunajske kovnice Austrian Mint in družbe Moro, kot uradnega zastopnika kovnice v Sloveniji –prejmejo zlate kovance Dunajski filharmoniki.

Pravilna rešitev gesla je: VARNA NALOŽBA V ZLATE KOVANCE DUNAJSKE KOVNICE AUSTRIAN MINT

Nagrajence je letos izžrebal poseben gost, prof. Lovro Sodja, predsednik Društva slovensko – avstrijskega prijateljstva, član izvršnega odbora Evropske zveze glasbenih tekmovanj za mladino, prejemnik avstrijskega častnega križa za znanost in umetnost ter avtor treh avtobiografij. Izdajo zadnje, zelo uspešne izdaje z naslovom Glasba, ples in gore, smo s ponosom podprli tudi v družbi Moro.

Izžrebali smo tri nagrajence, ki prejmejo zlatnik Dunajski filharmoniki, mase 7,7759 g, čistine 999,9/1000. Nagrajenci so:

Milena Bilc, Sevnica
Ivan Mastnak, Ljubljana
Špela Zevnik, Domžale

IMG_1215web

IMG_1209web  IMG_1212web IMG_1225web

IMG_1216web IMG_1221web IMG_1223web

 

Na naš naslov je prispelo več kot 10000 rešitev križanke bralcev Dela. Vsi nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po pošti v tednu dni po žrebanju.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste reševali nagradno križanko. Verjamemo, da je bila poučna, predvsem gesla povezana z zlatimi in srebrnimi kovanci. Za dodatna pojasnila o naložbah v zlato in druge plemenite kovine vljudno vabljeni, da se oglasite v naši družbi na Dunajski 156 v Ljubljani ali nas pokličete na 01 530 44 08.