DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Objavljamo nagrajence nagradne križanke kovnice Austrian Mint in družbe MORO

Čestitamo vsem, ki ste pravilno rešili geslo praznične nagradne križanke. Posebno nagrajencem, ki od organizatorjev – dunajske kovnice Austrian Mint in družbe Moro, kot uradnega zastopnika kovnice v Sloveniji –prejmejo zlate kovance Dunajski filharmoniki.

Pravilna rešitev gesla je: VARNA NALOŽBA V ZLATE KOVANCE DUNAJSKE KOVNICE AUSTRIAN MINT

Nagrajence je letos izžrebal poseben gost, prof. Lovro Sodja, predsednik Društva slovensko – avstrijskega prijateljstva, član izvršnega odbora Evropske zveze glasbenih tekmovanj za mladino, prejemnik avstrijskega častnega križa za znanost in umetnost ter avtor treh avtobiografij. Izdajo zadnje, zelo uspešne izdaje z naslovom Glasba, ples in gore, smo s ponosom podprli tudi v družbi Moro.

Izžrebali smo tri nagrajence, ki prejmejo zlatnik Dunajski filharmoniki, mase 7,7759 g, čistine 999,9/1000. Nagrajenci so:

Milena Bilc, Sevnica
Ivan Mastnak, Ljubljana
Špela Zevnik, Domžale

IMG_1215web

IMG_1209web  IMG_1212web IMG_1225web

IMG_1216web IMG_1221web IMG_1223web

 

Na naš naslov je prispelo več kot 10000 rešitev križanke bralcev Dela. Vsi nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po pošti v tednu dni po žrebanju.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste reševali nagradno križanko. Verjamemo, da je bila poučna, predvsem gesla povezana z zlatimi in srebrnimi kovanci. Za dodatna pojasnila o naložbah v zlato in druge plemenite kovine vljudno vabljeni, da se oglasite v naši družbi na Dunajski 156 v Ljubljani ali nas pokličete na 01 530 44 08.