DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Pogoji odkupa granulata, nakita, zobnega zlata in drugih izdelkov iz plemenitih kovin

Zaradi povečanega povpraševanja po odkupu zlatega in srebrnega granulata smo v letu 2011 ob dogovoru s kovnico in po Zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma pri trgovanju s plemenitimi kovinami in dragimi kamni (ZPPDFT) v družbi Moro sprejeli dodatne pogoje odkupa:

1.       Granulat iz plemenitih kovin odkupujemo od pravnih in fizičnih oseb, ki opravljajo dejavnost z izdanim računom.  V kolikor je prodajalec oseba  s sedežem izven EU je potrebno priložiti ustrezne dokumente. Granulatu mora biti priložen originalen certifikat kredibilnega laboratorija o ugotovljeni čistini. Plačilo bo izvedeno na transakcijski račun v roku treh delovnih dni.

2.       Osebe, ki imajo v posesti granulat, nakit, zobno zlato, bodo le-to lahko prodali v družbi Moro ob razpisanih datumih odkupa, kjer bo prisoten preizkuševalec čistine plemenitih kovin. Ob odkupu je potreben veljaven osebni dokument. Odkup lahko brez pojasnila tudi zavrnemo. Izplačilo v gotovini je možno v okviru ZPPDFT.

3.       Stranke ponovno obveščamo, da vedno kadar v zvezi s transakcijo ali stranko obstajajo razlogi za sum pranja denarja, ne glede na vrednost transakcije, moramo ravnati skladno z zakonom ZPPDFT.