DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

EKSKLUZIVNO: Zlate medalje in priložnostni kovanci Hrvaške

 

Kovanci in medalje zaradi prepovedi Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje, do nadaljnjega v Sloveniji niso v prodaji.

 

Seznam medalj in kovancev je dostopen TUKAJ.

Prvič v Sloveniji so v družbi Moro kupcem na voljo zlate medalje in srebrni priložnostni kovanci Hrvaške. Trenutno lahko izbirate med  10 različnimi zlatimi medaljami in 2 priložnostnima srebrnikoma.

Ponudba je rezultat poslovnega sodelovanja med družbama Moro in Hrvatski novčarski zavod (HNZ), kjer pravijo, da so našo družbo izbrali, ker smo v Sloveniji največji trgovec s plemenitimi kovinami, ki je vreden zaupanja. HNZ velja za največjega dobavitelja denarja in medalj vrhunske kvalitete na hrvaškem in mednarodnem trgu. Denar kujejo tudi za Narodno banko Hrvatske. Zahvaljujoč visoko tehnološki opremi in strokovnemu osebju ter sodelovanju z vrhunskimi akademskimi kiparji in oblikovalci HNZ lahko omogoči izpolnitev zahtev tudi najzahtevnejših kupcev. Predvsem v  smislu celostne podobe končnega izdelka, medalje ali kovanca, od velikosti, mase, materiala, kakovosti do vseh podrobnih detajlov.

Srebrnik Nikola Tesla, masa 24 g, čistina 925

HR: Zlatne medalje i kovanice Hrvatske