DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

62,21 g srebrnik LUNIN KOLEDAR – ZAJEC 2023 Izdanih je bilo le 1888 srebrnikov. Kovanec ima zanimiv antični izgled in veliko drobnih detajlov. Prejmete ga v lepi šatulji, zato je primeren tudi kot darilo. Dobra izbira pred velikonočnimi prazniki.

Veleposlaništvo Ljudske republike Kitajske obeležilo kitajsko novo leto

Včeraj je v organizaciji Veleposlaništva Ljudske republike Kitajske in veleposlanika Nj. eksc. gospod WANG Shunqing, potekala slovesna prireditev ob praznovanju kitajskega novega leta, leta v lunarnem znamenju prašiča, ki bo leto sreče in bogastva.

Dogodek je potekal v soorganizaciji Konfucijevega inštituta in udeležili so se ga številni gospodarstveniki, diplomati, predstavniki veleposlaništev ter drugi gosti. Prijeten večer je bil obarvan s pesmijo, poezijo in tradicionalnimi kitajskimi inštrumenti.

Del kitajske kulture, zgodovine in bogastva ponujamo na našem trgu tudi v družbi Moro, saj trgujemo z zlatniki in srebrniki priznane kovnice China Gold Coin Incorporation. Kovanci so tehnološko in estetsko izredno dodelani in veljajo za najlepše na svetu.

Za podroben ogled kovancev kliknite …
Kitajski panda
Kitajski panda numizmatika

Vabljeni tudi na našo razstavo …