DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

…………………………………….

Motivi: Lipa, Kostanj, Smreka, Bor, Bukev, Hrast. Lepo darilo ali del zbirke.

Ob kitajskem novem letu vabljeni na prodajno razstavo uradnih zlatnikov in srebrnikov Kitajski panda in Lunin koledar, leto pujsa 2019

Zaradi velikega povpraševanja po zlatnikih in srebrnikih Kitajski panda in pozitivnega odziva na rastavo, slednjo podaljšujemo do 8. marca.

Ob začetku kitajskega novega leta 2019 smo za vas pripravili prodajno razstavo zlatnikov in srebrnikov kitajske kovnice China Gold Coin Incorporation in avstralske kovnice The Perth Mint, ki kuje kovance z živalskimi znamenji po kitajskem luninem koledarju. Razstava je v prostorih družbe Moro na ogled do konca februarja.

Kitajsko novo leto se prične 5. februarja. Takrat vstopamo v leto pujsa, ki je dvanajsti po vrsti v zaporedju zodiakalnih živali. Avstralska kovnica z zlatniki in srebrniki s podobo pujsa zaključuje že 2. serijo Lunarni koledar, kjer si sledijo miš, bivol, tiger, zajec, zmaj, kača, konj, koza, opica, petelin, pes in prašič. Razstavljeni so kovanci celotne serije.

Ljubiteljem kitajske kulture so na ogled še srebrniki s podobo pande. Kitajska kovnica kuje zlatnike in srebrnike že od leta 1982 in vsako leto se menja podoba pande, zato so kovanci zanimivi tako za investitorje kot tudi zbiratelje. Na zadnji stran je kitajski tempelj miru.

Na kratko o razstavi:
– Lunin koledar, leto pujsa 2019, uradne avstralske kovnice Perth Mint
– Kitajski panda, uradne kovnice China Gold Coin Incorporation, različne letnice kovanj
– mednarodna likvidnost
– izredno lepo darilo
– poleg naložbene vrednosti imajo kovanci s časom tudi zbirateljsko vrednost

Aktualne cene izredno lepih zlatnikov in srebrnikov Kitajski panda in Lunin koledar lahko spremljate na naših straneh:
Kitajski panda / Kitajski panda numizmatika
Lunin koledar / Lunin koledar numizmatika

Za voden ogled prosimo predhodno pokličite 01 530 44 08.


Legenda: Cesar Jade je želel izbrati 12 živali za stražarje svoje palače. Mačka je prosila miš za pomoč pri prijavi. Miš je na to pozabila in od takrat naprej sta živali smrtna sovražnika. V palači je bil prvi v vrsti bivol, vendar se je miš na skrivaj povzpela na njegov hrbet in skočila pred njega. Tigru in zmaju se je to zdelo nepošteno, vendar sta kljub temu ostala na poziciji za volom. Tudi zajcu se vse to ni zdelo pošteno, zato je začel tekmovati z zmajem in se postavil na mesto pred njim. To je razjezilo psa, ki je ugriznil zajca in bil za kazen poslan na predzadnje mesto. Med seboj so se borili tudi kača, konj, koza, opica in petelin. Pujs je prišel na srečanje prišel pozno, ko je bilo že vse dogovorjeno, zato je ostal na zadnjem mestu.