DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Semena za prebivalce Radovljice

Družba Moro in inštitut Ekosemena sta v okviru družbene odgovornosti že drugo leto zapored donirala ekološka semena prebivalcem občine Radovljica. Najemnikom vrtov je podarila 270 vrečk semen zelenjave in s tem pomembno prispevala k spodbujanju samooskrbe v regiji, katere odločen zagovornik in pobudnik projekta je župan Radovljice, Ciril Globočnik.

Moro_Občina Radovljica

Irena Moro, direktorica družbe Moro, je semena predala Cirilu Globočniku, županu Občine Radovljica. Foto: kabinet župana

Seme je zlato sodobnega časa. Vzporednice med zlatom in ekološkimi semeni so velike. Primer dobre prakse iz Švice kaže, da imajo tradicionalne družine poleg naložbe v zlato tudi banko ekoloških semen. Združevanje dveh tradicionalnih konzervativnih naložb – zlata in ekološko vzgojenih semen  – predstavlja dragoceno dobrino posameznika, družin in podjetij. Vsi, ki se zavedamo pomembnosti obeh naložb prihodnosti, smo lahko v prednosti.

 

Več o donaciji semen občini Radovljica najdete TUKAJ.

Več o semenih in ekologiji si lahko preberete na straneh organicseeds.si.