DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

62,21 g srebrnik LUNIN KOLEDAR – ZAJEC 2023 Izdanih je bilo le 1888 srebrnikov. Kovanec ima zanimiv antični izgled in veliko drobnih detajlov. Prejmete ga v lepi šatulji, zato je primeren tudi kot darilo. Dobra izbira pred velikonočnimi prazniki.

Zlato kot alternativna naložba

Pri iskanju učinkovite razpršenosti naložb naložbeniki vse bolj posegajo po alternativnih naložbenih možnostih. Najbolj značilne med njimi so naložbe v nepremičnine, zlato, paladij in umetnine. Ne pozabite: fizično zlato v vašem portfelju predstavlja likvidnost, to pomeni, da ga v trenutku, ko potrebujete denarna sredstva, lahko po dnevni borzni ceni v bankah po svetu (v Sloveniji smo edini, ki zlate naložbene kovance tudi odkupujemo) in pri pooblaščenih trgovcih tudi prodate.
Spomnite se samo dejstva, kako so naši stari starši shranjevali denarna sredstva v domači valuti in so le ta skozi politični razvoj izgubila vrednost.

Do sedaj niste še nikoli kupili čistega, naložbenega, 24 karatnega zlata?
Priporočamo, da si preberete našo spletno stran, obiščite nas, vaša vprašanja pa lahko pošljete tudi po elektronski pošti i.moro@web.de.

Kdo danes kupuje zlato?
Doktorji, odvetniki, upokojenci, profesorji, lastniki podjetij, delavci, trgovci in vsi, ki znajo prepoznati stabilnost, varnost, lepoto in enostavnost hranjenja zlata.

Ena od slovenskih bank prijazno ponuja našim strankam možnost letnega najema sefov v Ljubljani pod zelo ugodnimi plačilnimi pogoji! Za podrobnejše informacije nas povprašajte.

Irena Moro

***********
The Gold Standard: Gold is wealth, brilliance, permanence, heritage, status and unalterable integrity.