DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Več informacij in možnost nakupa najdete tukaj.

ZLATO in BITCOIN

Družba Moro je že v letu 2014 prepoznala pomen kriptovalute bitcoin in na moro.si/bitcoin/ ustvarila sistem plačevanja naložbenega zlata.

Zlato ima tisočletno tradicijo in dinamiko trgovanja, predvsem pa dinamiko cene, ki se oblikuje na borzi CME (Chicago Mercantile Exchange). Ceno zlata določajo predvsem tako imenovane standardizirane terminske pogodbe, kjer so vključene tudi velike špekulacije.  Zato z razlogom sklepamo, da se cena zlata ne oblikuje na osnovi dejanske fizične ponudbe in povpraševanja. Tudi danes je za bitcoin prelomni trenutek, saj je borza CME prevzela trgovanje z bitcoin terminskimi pogodbami. Ali bo tovrstno trgovanje prineslo ureditev trga?

Naložbenikom svetujemo konzervativno naložbo, to je zlato. Vendar nam je hkrati pomembno, da se zaslužki iz kripto sveta prelijejo v fizično zlato in s tem v povezavi je pred leti nastalo poslovno sodelovanje z eno največjih kriptomenjalnic na svetu BITSTAMP, za katero smo postali ekskluziven dobavitelj investicijskega zlata. Tako je družba Moro pridobila vlagatelje po vsej Evropi. V ceni bitcoina ne vidimo balona, saj je cena odraz določene matematične formule, povpraševanja in ponudbe ter zakonitosti pri pridobivanju te kriptovalute.

Točno je poznano, koliko je izdanih bitcoinov,  poznana je količina nakopanega zlata.

Prehajanja iz digitalnega sveta v materialni svet naložbe omogoča naložbeniku dodatno možnost zaslužka, ki ga pri sami naložbi v zlato v tem momentu ni mogoče ustvariti.

Na kakšen način vstopiti v sistem takšne naložbe, vam svetujemo v družbi Moro. Vabljeni!


Irena Moro, lastnica in direktorica družbe Moro