DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Zlatniki in srebrniki dunajske kovnice Austrian Mint vse bolj priljubljeni

Avstrijski-Kovanci-02

Zaradi vse večjega povpraševanja po zlatnikih in srebrnikih, ki jih kuje avstrijska državna kovnica Austrian Mint, smo se odločili, da na te kovance opozorimo tako naše zveste kupce kot tudi številne nove stranke.

Poleg tega da kovnica kuje najbolje prodajane naložbene zlatnike in srebrnike Dunajski filharmoniki ter zlate dukate, krone, goldinarje in srebrni Taler Marije Terezije, vsako leto izdajo tudi nekaj priložnostnih zbirateljskih kovancev v zlatu in srebru.

Letos opažamo predvsem večje povpraševanje po zlatnikih iz serij Divje živali in Gustav Klimt ter bimetalnih kovancih in srebrnikih iz serij Avstrijske zvezne dežele in Življenje v prazgodovini.

Veliko kovancev je razprodanih. V kolikor bi želeli kupiti numizmatični kovanec dunajske kovnice, ki ga ni na našem ceniku, ga lahko kot uradni zastopniki kovnice priskrbimo v treh do petih dneh, če le ni razprodan.

Priporočamo, da si oglejte celotno ponudbo avstrijskih zlatnikov in srebrnikov dunajske kovnice Austrian Mint na našem numizmatičnem ceniku. Kovance lahko kupite 24 ur tudi preko spleta.