DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Zbirateljski in spominski kovanci Republike Slovenije 2023

Kovance lahko od 19. septembra dalje kupite v SPLETNI TRGOVINI MORO.

Objavljamo sporočilo za javnost Banke Slovenije.

07.09.2023 / Sporočilo za javnost

V Banki Slovenije bomo 19. septembra v prodajo in obtok izdali prvi del numizmatičnih izdelkov za leto 2023. V prodaji bodo:

  • zbirateljski kovanci (zlatnik, srebrnik, 3 € kovanec v navadni tehniki in 3 € kovanec v proof tehniki kovanja) ob 110. obletnici rojstva slovenskega pisatelja Borisa Pahorja ter
  • zbirateljski kovanci (zlatnik, srebrnik, 3 € kovanec v navadni tehniki in 3 € kovanec v proof tehniki kovanja) ob državnem prazniku dan slovenskega športa.

Količine, naročene v okviru spletnega naročanja, smo rezervirali in bodo za prevzem na voljo na izbranih prevzemnih mestih do vključno 2. oktobra.

Spominski kovanec ob 150. obletnici rojstva Josipa Plemlja in zbirke evrskih kovancev 2023 bodo izdani predvidoma v decembru.

V Banki Slovenije smo tudi letos omogočili vnaprejšnje naročilo numizmatičnih izdelkov za leto 2023. Prejeli smo preko 1.000 naročil fizičnih in pravnih oseb, ki lahko naročene zbirateljske kovance prevzamejo od 19. septembra do 2. oktobra na izbranem prodajnem mestu. Od 19. septembra dalje bodo omenjeni numizmatični izdelki na voljo tudi v prosti prodaji, in sicer kot običajno pri blagajniškem okencu Banke Slovenije, v izbranih poslovalnicah Deželne banke Slovenije in družbi Moro & Kunst. Prodajne cene numizmatičnih izdelkov so na voljo na sledeči povezavi.

Zbirateljski kovanci ob 110. obletnici rojstva slovenskega pisatelja Borisa Pahorja:

Zbirateljski kovanci ob državnem prazniku dan slovenskega športa