DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Poslovanje družbe MORO – najava pred obiskom poslovalnice

Cenjene stranke obveščamo, da je poslovalnica družbe Moro ponovno odprta. Obisk poslovalnice je mogoč le ob predhodni najavi preko mo**@mo**.si">elektronske pošte in s klicem na 01 530 44 08. Ob obisku poslovalnice upoštevajte priporočila NIJZ.

ŽELITE KUPITI
Nakup opravite preko spleta, mo**@mo**.si">elektronske pošte ali s klicem na 01 530 44 08. Oseben nakup je mogoč v naši poslovalnici le ob predhodni najavi. Prejeli boste točen termin obiska na določen dan, uro.

Vsako stranko po prejemu plačila obvestimo. Zaradi povečanega povpraševanja prosimo upoštevajte, da naš odgovor prejmete takoj, ko utegnemo. Hvala.

ŽELITE PRODATI
Prodajo lahko najavite preko mo**@mo**.si">elektronske pošte ali s klicem na 01 530 44 08. Zlato, srebro, platino, paladij lahko prodate tako, da nam kovino pošljete po pošti kot varovano pošiljko (potrebni podatki: ime, priimek, naslov, transakcijski račun, št. osebnega dokumenta, emšo in št. telefona). Strošek varovane pošiljke plača naročnik.

Osebna prodaja v naši poslovalnici je mogoča le ob predhodni najavi. Prejeli boste točen termin obiska na določen dan, uro.

OPRAVLJEN NAKUP, ČAKATE NA PREVZEM
V primeru, da ste že opravili nakup, prosimo počakajte, da vas obvestimo o prevzemu, ki ga dogovorimo za točno določen dan, uro. Stranke bomo posamično obveščali o prevzemu glede na termin opravljenega nakupa. Naročeno je medtem hranjeno v na polno vrednost zavarovanih sefih.

 

Zaradi resnosti naložb in odgovornosti do vaših financ bomo vsakega od vas obravnavali z vso skrbnostjo. [br]
Na naši spletni strani vas bomo obveščali o trenutnih razmerah na trgu. Hvala za zaupanje.

Hvala za razumevanje in odgovorno ravnanje.