DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

62,21 g srebrnik LUNIN KOLEDAR – ZAJEC 2023 Izdanih je bilo le 1888 srebrnikov. Kovanec ima zanimiv antični izgled in veliko drobnih detajlov. Prejmete ga v lepi šatulji, zato je primeren tudi kot darilo. Dobra izbira pred velikonočnimi prazniki.

Zlati standard danes

Cilj zlatega standarda je stabilna valuta vsake države. Problemi držav se ne bodo rešili z valutnimi manipulacijami in to je dejstvo, ki ga morajo razumeti posamezniki, ki kreirajo finančne sisteme.

Zlati standard je predstavljal osnovo monetarnega sistema v ZDA leta 1941, ko so imeli 52 odstotkov vseh svetovnih zalog zlata.

Objavljamo članek z naslovom Why the Gold Standard Still Matters Today objavljen v zadnji številki revije FORBES avtorja Nathana Lewisa.

“Zlati standard je odlično opisan v knjigi Gold, Peace and Prosperity: The Birth of a new Currency, katere avtor je Ron Paul, bivši ameriški kongresnik. Knjigo je pisal leta 1980, ko je bila povprečna cena zlata na svetovni borzi 680 ameriških dolarjev za trojsko unčo. Knjigo priporočam vsem, ki  ste se odločili za naložbo v zlato,” meni Irena Moro, direktorica družbe Moro.