DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Več informacij in možnost nakupa najdete tukaj.

Srebro, učinkovito zdravilo in razkužilo že stoletja

Vir: The Silver Institute

Že stari Feničani so vedeli, da hranjenje vode, vina in kisa v srebrnih posodah zagotavlja svežino. Tudi znanstveniki na The Silver Institute so potrdili, da srebro bakterijskim celicam preprečuje tvorjenje kemičnih vezi, ki so bistvenega pomena za njihovo preživetje, zato razpadejo. To je med drugim tudi razlog, da se srebro uporablja za razstrupljanje bolnišnic in drugih zdravstvenih ustanov. Prav tako je veliko povpraševanje po povojih, ki vsebujejo srebro in tako preprečujejo bakterijske okužbe ter pospešujejo čas zdravljenja, zato so še posebno dragoceni za zdravljenje opeklin in ran.

Srebro ima poseben pomen v zdravstveni negi že stoletja. Uporabljali so ga tudi vojaki med prvo svetovno vojno, danes pa so zdravstvena podjetja osnovala lastne linije proizvodov za nego, kjer uporabljajo srebro kot aktivno sestavino.

20151117_165848-RDDruga ključna vloga srebra je v milijonskem številu vodnih čistilnikov, ki se na trgu prodajo vsako leto. Srebro namreč preprečuje nastanek bakterij in alg na stenah filtra, zato je pitna voda čista, brez bakterij, klora, svinca, trdnih delcev in vonjav. Srebro v kombinaciji s kisikom, deluje tudi kot močno dezinfekcijsko sredstvo pri higieni rok in ponuja izvrstno alternativo pri dezinfekciji vodnih sistemov, bazenov in zdravilišč. Srebro preprečuje tudi okužbe z bakterijo legionela , ki največkrat nastane v ceveh ali vodnih rezervoarjih. Izjemnega pomena je srebro tudi pri reševanju problema pitne vode dežel v razvoju. Obseg, v katerem srebro pomaga reševati vprašanje čiste pitne vode še raziskujejo, po napovedih strokovnjakov pa bo vsekakor zanimiv za razvoj svetovne oskrbe z vodo.

*****

V družbi MORO v sodelovanju z nemškim predelovalcem srebra nudimo srebrov granulat najvišje čistine 999,9/1000.

Recept za izdelavo žive vode z dodatkom srebra je zapisala Irena Jarc, profesorica pedagogike, prevajalka in pisateljica, na spletni strani www.mandala.si.

Nedavno tega se je v sodelovanju z dr. Semirjem Osmanagićem, ki je odkril bosanske piramide, Ivanom Novakom, radiestezistom, ki je pred piramido Sonca izmeril energijsko vrednost po skali Bovis, in Ireno Jarc izvedel poizkus v podzemnih tunelih Ravne, kjer je bil srebrni granulat na izbranih točkah izpostavljen blagodejnim vibracijam. Ivan Novak je s certifikatom potrdil, da je srebrni granulat po izpostavljenosti na energetskih točkah v tunelih piramide Sonca dosegel zelo visoko vibracijsko energijo 25 000 enot Bovis.

Moro se pri prodaji srebrnega granulata odreka zaslužku v korist Fundacije Arheološki Park: Bosanska piramida Sunca in s tem podpira nadaljnje arheološke raziskave.

Prevod in priredba: Tina Drolc