DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Sejem zbirateljstva Sběratel v Pragi

Praga

Vir: sberatel.info

Sejem zbirateljstva Sběratel bo potekal v Pragi od 5. do 7. septembra. Letos pričakujejo več kot 260 razstavljavcev, ki bodo imeli poleg zbirateljev možnost nakupa razstavljenih izdelkov še predno bo sejem odprt za obiskovalce.

Osrednja znamenitost sejma bo zagotovo največji evropski zlatnik Dunajski filharmoniki vreden 1.1 milijona evrov. Kovanec je izdelan iz čistega zlata, mase 31 kilogramov in premera 37 centimetrov.  Avstrijska kovnica z 800 letno tradicijo Münze Österreich je leta 2004, ob 15. obletnici izdaje Dunajskih filharmonikov, izdelala 15 takih kovancev.  Lastnica kovanca je avstrijska nacionalna banka (Österreichische Nationalbank), drugi so v zasebni lasti po vsem svetu.

Naša družba je kovanec predstavila leta 2009 na mednarodnem sejmu Collecta v Ljubljani.

 

Numizmatične kovance lahko 24 ur kupite preko naše spletne strani TUKAJ.