DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Sefi Nolimal

Vse več naših strank povprašuje po možnosti varne hrambe zlata in drugih plemenitih kovin. Zato smo se v družbi Moro odločili, da strankam ponudimo poleg prestižnih sefov znamke Stockinger tudi cenovno dostopnejše sefe slovenskega podjetja Nolimal. Gre za priznano družinsko podjetje, ki je na trgu že od leta 1994. Njihovi profesionalnosti zaupa tudi 70 odstotkov bank v Sloveniji  in številna manjša podjetja ter posamezniki.

Sefi Nolimal so profesionalno izdelani, varnostno optimizirani in mednarodno certificirani.  So prilagojeni posameznikovim zahtevam in mehansko dovršeni. Hkrati so cenovno dostopni številnim posameznikom in prilagojeni vašim zahtevam oziroma potrebnim varnostnim stopnjam. Družba Nolimal občasno nudi tudi rabljene sefe. Za vse informacije lahko pokličete direktorja družbe Nolimal, gospoda Tomaža Nolimal, na GSM 041-638-478.

Podatke o sefih Nolimal najdete TUKAJ.

Za vse dodatne informacije o sefih Nolimal pokličite na številko 00386 1 754 83 60.