DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Retrospektivna razstava našega oblikovalca

Razstava-Stane-Hafner-1web

Peter Stanislav Hafner, dolgoletni oblikovalec družbe Moro, je na ogled postavil razstavo avtorskih del, ki jih je izdelal v skoraj pol stoletja. Njegova monografija o Leonu Štuklju je našla prostor celo na knjižnih policah angleškega dvora in ameriške Bele hiše. Razstava bo do 11. novembra na ogled v Mestni knjižnici Velenje.

V družbi Moro se delo oblikovalca odraža v celostni podobi tako spletne strani, promocijskih materialov, strokovnih publikacij kot nenazadnje v poslovnem prostoru.

V času samostojnega ustvarjanja na področju kulture je oblikoval 15 monografij, 82 knjig, 53 zbornikov, brošur, katalogov, biltenov, 9 letnih poročil, revije, plakate,  koledarje, programe, zloženke, vabila, častne listine, priznanja, zahvale, ovitke za kasete, CD in DVD,  spletne strani, celostne grafične podobe, logotipe, blagovne znamke.

Oblikovalec družbo Moro spremlja že od vsega začetka, od leta 1993.

Čestitamo!

Razstava-Stane-Hafnerweb

Razstava-Stane Hafner 2