DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Rekordna prodaja zlatih kovancev Dunajski filharmonik

Svetovna kriza je vzrok finančne mrzlice povsod po svetu. Tudi pri nas in drugod v Evropi ni drugače, zato naložbeniki vse več pozornosti namenjajo zlatu. Povpraševanje po zlatnikih, posebno kovancih Dunajski filharmonik, in zlatih palicah je tako visoko kot do zdaj še ni bilo. Zlato namreč velja v času svetovne krize za varno naložbo, ali povedano drugače, za varen pristan.

Vlagatelji od zlata pričakujejo zaščito pred inflacijo in dolgoročno zaščito premoženja.  Unča zlata se na svetovnih borzah trenutno giblje okoli 940 dolarjev. Glede na podatke GFMS pričakujemo ponovno rast te plemenite kovine nad 1.000 dolarjev.

Zlato je pri naložbenikih visoko cenjeno, kar dokazuje tudi prodaja zlatih kovancev Dunajski filharmonik. Leta 2007 je avstrijska kovnica Münze Österreich prodala 245.000 omenjenih  kovancev, leta 2008 pa kar 1.063.000. Na osnovi podatkov, ki so nam jih posredovali iz kovnice, je bilo konec aprila letos prodanih že več kot milijon zlatih kovancev Dunajski filharmonik.

Moro_Dunajski filharmonik

Družba Moro