DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Razstava srebrnikov največjih svetovnih kovnic in nakita Silverfire

Vljudno vabljeni v četrtek 14. decembra ob 17. uri v prostore družbe Moro, Dunajska 156 (WTC), Ljubljana, na otvoritev prodajne razstave srebrnikov največjih svetovnih kovnic in nakita nemškega proizvajalca Silverfire, ki bo prvič predstavljen v Sloveniji. 

V družbi Moro bomo na ogled postavili estetsko dodelane srebrnike svetovnih kovnic kot so Austrian Mint, The Royal British Mint, China Gold Coin Incorporation, Royal Canadian Mint, The United States Mint, The Perth Mint. Izdelani so iz čistega srebra, čistine 999/1000, brez primesi drugih kovin. Njihova vrednost se prav tako kot vrednost zlatih naložbenih kovancev določa na osnovi dnevne borzne cene.

Silverfire verjame v moč srebra, vsestranske plemenite kovine, zato so ustvarili edinstveno kolekcijo srebrnega nakita za samozavestne posameznike, ki želijo narediti vtis. Nakit je hkrati tako športno robusten kot tudi eleganten, zato je prava izbira tako žensk kot tudi moških. Vsak kos je unikat, ki ima vgraviran logotip in serijsko številko ter dvojni zaščitni zaklep. Pri visoko polirani damski različici so opazen stilski dodatek kamenčki cirkonija, ki zagotovo naredijo poseben vtis. Več TUKAJ.

 

Srebrni in zlati naložbeni kovanci so za zasebne vlagatelje privlačna, enostavna in varna investicija ter nenazadnje čudovito prednovoletno darilo, prav tako kot unikaten srebrn nakit.

Razstava bo na ogled do petka, 22. decembra.

Lepo vabljeni!