DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Razstava kovancev dunajske kovnice Austrian Mint v družbi Moro

Vljudno vabljeni na razstavo kovancev Avstrije, ki bo do petka, 15. junija na ogled v prostorih družbe Moro. Razstavo sta odprli njena ekscelenca, mag. Sigrid Berka, avstrijska veleposlanica in Irena Moro, direktorica družbe Moro.

Družba Moro poslovno sodeluje z avstrijsko državno kovnico Austrian Mint, že od samega začetka, od leta 2005. Poleg tega da kovnica kuje najbolje prodajane naložbene zlatnike in srebrnike Dunajski filharmoniki ter zlate dukate, krone, goldinarje in srebrni Taler Marije Terezije, vsako leto izdajo tudi priložnostne zbirateljske kovance v zlatu in srebru, ki so med zbiratelji zelo priljubljeni.

Avstrijska kovnica Austrian Mint s sedežem na Dunaju se z več kot 800 leti izkušenj uvršča med vodilne svetovne kovnice. Zahvaljujoč tradiciji, dobro razviti tehnologiji in priznanim oblikovalcem, kovnica letno nakuje približno 450 milijonov kovancev, namenjenih tudi naložbenikom in zbirateljem.