DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Raca mlakarica, zadnji zlatnik iz serije Divje živali / izide 3. oktobra

Zlatnik s podobo race mlakarice, ki zaključuje serijo Divje živali, že lahko kupite v predprodaji v naši spletni trgovini TUKAJ. Prevzem bo mogoč takoj po izzidu, 3. oktobra.

Čistina zlata je 986 / 1000. Naklada 30.000.

Od vseh živali, ki so upodobljene na zlatnikih iz serije Divje živali, je prav raca mlakarica tista, ki jo največkrat vidimo.  Živi in gnezdi praktično po celotnem severnem delu našega planeta, in tudi v Sloveniji se pojavlja praktično na vseh vodnih površinah. Raca mlakarica ima od čutil izredno dobro razvit vid in sluh ter tudi okus. Je izvrstna letalka in pri letu dosega hitrost več kot 80 km/h.

Zlatniki celotne serije se ponašajo z mojstrsko upodobitvijo najbolj prepoznavnih prosto živečih divjih živali v njihovem naravnem okolju. Na spodnji strani kovanec z raco mlakarico v prvem planu krasijo močvirne rastline, ki dajo zlatniku prav poseben izgled. Kakorkoli že, ponovno je opazen čudovit dizajn, ki pravzaprav doda posebno rustikalno eleganco vsem kovancem v seriji Divje živali.

Kovanec je del serije zlatnikov Divje živali.

2013 Navadni jelen

2014 Divji prašič

2015 Divji petelin

2016 Lisica

2017 Alpski kozorog

2018 Raca mlakarica

Za celotno zbirko šestih kovancev serije Divje živali je izdelana zelo lepa lesena darilna embalaža.