DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Pridružite se nam – iščemo novo sodelavko

V družbi Moro želimo, da se nam pridruži nova sodelavka, ki bo pridobila naziv Strokovna svetovalka za naložbe v investicijsko zlato.
V okviru pridobljene izobrazbe in ostalih želenih kvalifikacij pričakujemo odgovoren in strokoven pristop pri svetovanju v naložbe investicijskega zlata v fizični obliki, širše znanje na področju mednarodnih financ, osebno urejenost, skrb za izboljšanje storitev v podjetju.

Naloge in odgovornosti svetovalke za naložbe v plemenite kovine obsegajo predvsem samostojno pridobivanje ključnih strank na področju prodaje plemenitih kovin, skrb za optimizacijo delovnega procesa, investicijsko svetovanje strankam, skrb za izboljšanje storitev in vzdrževanje odnosa s strankami.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

–  izobrazba ekonomske smeri

– poznavanje trgovanja s plemenitimi kovinami

– poznavanje bančnega poslovanja, finančnih produktov in davčne zakonodaje s področja finančnih naložb

– aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika (pasivno znanje hrvaškega in ruskega jezika)

– najmanj pet let delovnih izkušenj

– sposobnost dela v skupini

– natančnost in zanesljivost

– komunikativnost in pogajalske sposobnosti

– samostojnost pri delu in samoiniciativnost

– sposobnost doseganja zastavljenih ciljev

– vozniški izpit B kategorije

 

Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas, s šestmesečno preizkusno dobo. Delovno mesto je v Ljubljani, po potrebi tudi v poslovalnici Zagreb.

Če ustrezate zahtevanim pogojem za zasedbo delovnega mesta in vidite v ponujenem delu izziv,  se veselimo vaše prijave. Prosimo, da prijavi predložite ustrezna dokazila, priporočila, CV.

Prijavo pošljite priporočeno po pošti na Moro & Kunst d.o.o. Dunajska 156, WTC, 1000 Ljubljana, s pripisom Kadrovska služba.