DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

0,5 G, ZLATI UNA IN LEV 2023, 120,00 € Zgodba o Uni in levu izhaja iz srednjeveškega epa Edmunda Spenserja The Faerie Queene, ki je ena najdaljših pesmi v britanski literarni zgodovini.

Prestižna LBMA konferenca plemenitih kovin v Indiji

V indijskem Mumbaiu bo od 18. do 20. novembra potekala LBMA konferenca plemenitih kovin 2007, katere se bo kot edina slovenska predstavnica udeležila Irena Moro, direktorica podjetja Moro&Kunst. Gre za najbolj prestižen dogodek s področja trgovanja z naložbenim zlatom v svetu. Med vabljenimi na konferenco so namreč najbolj zveneča imena bankirjev in guvernerjev centralnih bank, borznih posrednikov, upravljavcev skladov ter analitikov.

LBMA – London Bullion Market Association – je združenje izbranih trgovcev, ozkega kroga bank, glavnih kovnic in podjetij, ki se ukvarjajo z izkopavanjem žlahtne rude. Vsak član mora pred sprejemom v združenje najmanj pet let poslovati brez napake. Potrebno pa je izpolnjevati še druge pogoje, med katerimi je eden glavnih, da cena pri unči in palicah ne presega 10 odstotkov in je odvisna od vrednosti na borzi.

Več o konferenci.