DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

…………………………………….

Motivi: Lipa, Kostanj, Smreka, Bor, Bukev, Hrast. Lepo darilo ali del zbirke.

Pomembno obvestilo naložbenikom

V Sloveniji  je vse več posameznikov in družb, ki se za doseganje svojih prodajnih ciljev pri trgovanju s plemenitimi kovinami predstavljajo kot naši zastopniki.

Naložbenike obveščamo, da nismo v poslovni povezavi s posamezniki in družbami, ki v Sloveniji trgujejo z zlatimi palicami in kovanci ter drugimi plemenitimi kovinami. Trgujemo izključno na sedežu družbe Moro na Dunajski 156 v Ljubljani ter z nekaterimi poslovnimi bankami.

•    Naša družba je neposredni zastopnik avstrijske kovnice Münze Österreich in švicarske kovnice Argor Heraeus, hkrati zastopamo še šest svetovnih kovnic: ameriško United States Mint, kanadsko Royal Canadian Mint, avstralsko The Perth Mint, angleško The Royal Mint, kitajsko China Gold Coin in južno afriško SA Mint.

•    Trgujemo z likvidnimi zlatimi palicami na osnovi tako imenovanega švicarskega standarda, kar pomeni, da  imajo zlate palice poleg zakonsko določenih oznak tudi serijsko številko in odtis akreditiranega preizkuševalca čistine.

•    Zlate palice, s katerimi trgujemo, so prav zaradi opisanih lastnosti v bankah v evropskem prostoru lahko osnova za pridobitev posojila.

Družba MORO