DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Od vsakega prodanega kovanca sredstva doniramo Fundaciji Moro

fundacija-pecat-3-cebele-01

Fundacija Moro podpira učence, dijake in študente, ki prihajajo iz več kot 40 držav sveta in se šolajo v Sloveniji. Fundacija je neprofitna organizacija, katere ustanoviteljica je družba Moro, ki je v Sloveniji vzpostavila trgovanje s plemenitimi kovinami. Družba med drugim trguje s kovanci 800 let stare kovnice zlata Münze Österreich z Dunaja in od vsakega prodanega kovanca, Dunajski filharmonik, mase 1 unča, donira sredstva fundaciji.

Naš glavni namen je mladim omogočiti, da znanje in sposobnosti razvijajo ter nadgradijo na področjih, za katera so nadarjeni. Sodelujemo z mednarodnima oddelkoma osnovne šole Danile Kumar in gimnazije Bežigrad v Ljubljani, ki mladim omogočata študij na najuglednejših univerzah sveta. Šoli izvajata mednarodno priznan International  Baccalourete s sedežem v Ženevi.

Vse o fundaciji najdete novo oblikovani spletni strani http://morofoundation.com