DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Obisk kovnice denarja in zlatih kovancev na Dunaju

Pred dnevi je dunajska kovnica Münze Ӧsterreich – ki se z več kot 800 letno zgodovino uvršča med vodilne kovnice v svetu – odprla vrata izbranim novinarjem iz Slovenije in Hrvaške. Sprejel jih je tudi mag. Gerhard Starsich, generalni direktor, na ogled proizvodnje pa jih je popeljala Andrea Lang, direktorica marketinga. Kovnica je znana po najbolje prodajanih evropskih naložbenih bullion kovancih Dunajski filharmoniki in ima precej bogato izdajo zbirateljskih kovancev ter medalj. Njihova osnovna dejavnost ostaja izdelava obtočnih evrskih kovancev Avstrije.

IMG_9347web

Družba Moro je v Sloveniji uradni zastopnik kovnice in je prav s prodajo zlatih Dunajskih filharmonikov v regiji prva vzpostavila trgovanje s plemenitimi kovinami.

Objave v Sloveniji: Delo, 4. oktober 2014, TVS 1, Dnevnik, 12. oktober in  TVS 1, Oddaja Prava Ideja, 16. oktober ob 21.30 uri (ponovitev v soboto ob 14.15 uri).

clanek-A3web