DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

8. mednarodni sejem Collecta

Za obisk razstavnega prostora se zahvaljujemo predstavnikom Hrvatskog novčarskog zavoda, Veleposlaništva Republike Hrvaške, avstrijskega Schoeller Münzhandel in vsem drugim obiskovalcem.

collecta 2014 1 Collecta 2014

Collecta 2014 2 collecta 2014 3

Družba Moro se je že tradicionalno predstavila na 8. mednarodnem sejmu zbirateljstva Collecta, ki je potekal od 27. do 29. marca na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. Razstavili smo numizmatične in naložbene kovance Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Vatikana, Rusije, Kitajske.

Na sejmu smo sodelovali tudi z drugimi razstavljavci, zato je na našem razstavnem prostoru razstavljal Rudi Ravnik, član Numizmatičnega društva Slovenije, ki je na ogled postavil zbirko srebrnikov zimskih olimpijskih iger zadnjih 50 let.

Moro-Collecta-2014