DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Ob kitajskem novem letu vabljeni na prodajno razstavo uradnih zlatnikov in srebrnikov Kitajske in Avstralije

Ob kitajskem novem letu VABLJENI NA PRODAJNO RAZSTAVO uradnih zlatnikov in srebrnikov KITAJSKI PANDA in LUNIN KOLEDAR, leto miši 2020

Začelo se je leto miši, prvo od 12 znamenj kitajskega lunarnega koledarja, in leto sprememb

Ob začetku kitajskega novega leta 2020 smo za vas pripravili prodajno razstavo zlatnikov in srebrnikov kitajske kovnice China Gold Coin Incorporation in avstralske kovnice The Perth Mint, ki kuje kovance z živalskimi znamenji po kitajskem lunarnem koledarju. Začelo se je torej novo dvanajstletno obdobje, čas, ko so spremembe dobrodošle. Ne vedno na boljše, spomnimo, leto 2008 je bilo polno finančnih pretresov.

Razstavo si v prostorih družbe Moro lahko ogledate do konca februarja in nekatere kovance tudi kupite.

Kitajsko novo leto se je začelo 25. januarja. Vstopili smo v leto miši (podgane), ki je prva v zaporedju zodiakalnih živali. Rojeni v tem znamenju veljajo za vsestranske, iznajdljive in inteligentne.

Avstralska kovnica The Perth Mint z zlatniki in srebrniki s podobo miši začenja novo, že tretjo serijo Lunarni koledar. Na razstavi si lahko ogledate tudi manjši izbor kovancev starejših serij, kajti večinoma so razprodani. Ljubiteljem kitajske kulture bodo na ogled še srebrniki s podobo pande v masi 1 kg. Kitajska kovnica kuje zlatnike in srebrnike s podobo pande že od leta 1982 in vsako leto se menja podoba pande, zato so kovanci zanimivi tako za investitorje kot tudi zbiratelje. Na zadnji stran je kitajski tempelj miru.

Kaj je skupno razstavljenim kovancem?

– Lunin koledar, leto miši 2020, uradne avstralske kovnice Perth Mint

– Kitajski panda, uradne kovnice China Gold Coin Incorporation, različne letnice kovanj

– mednarodna likvidnost

– izredno lepo darilo

– poleg naložbene vrednosti imajo kovanci s časom tudi zbirateljsko vrednost

Investirajte v izredno lepe zlatnike in srebrnike Kitajski panda in Lunin koledar, katerih aktualne cene lahko spremljate na naših straneh:

Kitajski panda / Kitajski panda numizmatika

Lunin koledar / Lunin koledar numizmatika

Za voden ogled se prosimo pokličite 01 530 44 08.