DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Numizmatika na sejmu Veronafil, 23. – 25. maja

V Veroni bo od petka, 23. do nedelje, 25. maja potekal 122. Veronafil, sejem zbirateljstva, katerega del je namenjen tudi numizmatiki. Gre za največji sejem na tem področju, ki v Verono pritegne številne zbiratelje in trgovce iz širše regije.

V Veroni bomo prisotni tudi predstavniki družbe Moro. Poslovno sodelujemo z numizmatiki iz nemškega Künkerja in slovenskega NDS, zato lahko strankam ponudimo profesionalno cenitev in prodajo numizmatičnih kovancev. Veliko strank se odloča za nakup kovancev, ki že imajo numizmatično vrednost, ali pa so kovani v dovolj nizkih nakladah, da bodo slednjo dosegli v nekaj letih. Taki kovanci so tudi lepo in izbrano darilo primerno za različne priložnosti.

verona

verona logo