DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

…………………………………….

Motivi: Lipa, Kostanj, Smreka, Bor, Bukev, Hrast. Lepo darilo ali del zbirke.

NOVO: Zlato v sožitju z naravo

Zlate palice iz serije V sožitju z naravo so na voljo v treh različnih masah. Nakup opravite s klikom na izbrano zlato palico.

1 g, zlata palica; čistina Au 999,9/1000
10 g, zlata palica
; čistina Au 999,9/1000
31,1035 g, zlata palica
; čistina Au 999,9/1000

Argor-Heraeus ponosno predstavlja nov izgled zlatih palic pod sloganom V sožitju z naravo. Poleg že poznanih palic pakiranih v elegantnih črno zlatih tonih, so oblikovali štiri dodatne podobe, in sicer za vsak letni čas drugo. Slednje so omejene tako časovno, saj so v prodaji le v aktualnem letnem času, kot tudi količinsko, 9.999 palic vsake mase.

Avtorji napovedujejo vsako leto novo podobo, zato je zbirateljem na voljo posebna embalaža, katerih bodo izdelali le 999. Poudarek je na švicarski kvaliteti, saj skrbno izbrani motivi krasijo zadnjo stran zlate palice. Prav gotovo gre za koncept, ki bo pridobil številne zbiratelje. Zlata palica ostaja v prvi vrsti dobra investicija z mednarodno likvidnostjo in je hkrati lepo darilo.

Začelo se je meseca marca, ko smo prejeli palice različnih mas, ki imajo, kot standardne, na sprednji strani odtisnjen certifikat in na zadnji strani metulje z razprtimi krili ter so pakirane v svetlih barvah pomladi. Sledi poletna podoba, ki ima na zlatu odtisnjeno klasje in je pakirana v zlate barve žita in modrino neba. Jeseni bodo zlato in barvito embalažo toplih odtenkov krasili padajoči listi dreves. Leto so zaključila belo modra zimska podoba z odtisnjenimi snežinkami na zlatih palicah.

Vabljeni, da si serijo V sožitju z naravo ogledate tudi na posnetku / vir: followingnature.com