DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

NOVO – dostopi do borznih analiz, aktualnih in arhivskih podatkov – PLAČLJIVE VSEBINE

Na spletnih straneh družbe Moro uvajamo novost pri dostopu do borznih analiz, arhivskih podatkov cen plemenitih kovin in aktualnih borznih kazalcev. Informacije so namenjene izkušenim vlagateljem, bančnim analitikom in naložbenikom, ki se prvič srečujete s trgovanjem.

Vsebine so plačljive. Vaš prispevek  v celoti namenjamo Fundaciji Moro, konkretno projektu postavitve novega računalniškega sistema na mednarodnarodnem oddelku osnovne šole Danile Kumar v Ljubljani, ki ga vodi Irena Šteblaj, tudi predsednica Fundacije Moro.  Ocenjena investicija je 30.000 evrov, ki je Ministrstvo za šolstvo in šport ne bo financiralo.

Sistemsko plačljive vsebine so razdeljene, od mesečnega strokovnega poročila GFMS iz Londona do naložbenega kalkulatorja, kjer si lahko na podlagi našega arhiva in aktualnih borznih cen izračunate vrednost vaše naložbe. Prav poročilo GFMS, ki je dostopno proti relativno visokemu plačilu, bo prvič prevedeno v slovenski jezik in dostopno na spletni strani družbe Moro.

Vsebine so od danes proti plačilu dostopne vsem registriranim uporabnikom!