DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

NOVO – Zlati certifikat

Zlati certifikat družbe Moro je dokaz lastništva zlatih kovancev. Je imenski vrednostni papir, ki imetniku daje pravico do lastništva zlatih kovancev, Dunajski filharmonik.

Irena Moro, direktorica družbe Moro, pravi: »S strokovnjaki različnih področij v Sloveniji smo izdelali Zlati certifikat in s tem naložbenikom ponudili možnost hrambe zlata. To zlato je zavarovano preko svetovno priznane zavarovalne hiše v Londonu na tržno vrednost shranjenega zlata, kar sicer ni praksa v Sloveniji.«

Zlati certifikat MORO Zlati certifikat MORO

Kovanci so varno hranjeni v strogo varovanem sefu v Sloveniji.

»Zlati kovanci so zavarovani na tržno vrednost, upoštevaje trenutek nastanka škodnega dogodka, pri vodilni zavarovalnici v svetu, MARSH v Londonu, in hranjeni s strani mednarodne varnostne družbe Loomis, ki ima sklenjeno zgoraj navedeno zavarovanje,« je o certifikatu povedal Izr.prof.dr. Iztok Podbregar, bivši svetovalec za nacionalno varnost Predsednika Republike Slovenije.

Zlati naložbeni kovanec Dunajski filharmonik, mase 31,1035 g (Troy unča), čistine zlata 999,9/1000, že 20 let omogoča naložbenikom dolgoročno stabilno varčevanje v zlatu. Hkrati je omenjeni zlatnik likvidna naložba, in kot ostalo naložbeno zlato, ena redkih neobdavčenih naložb.Na Seznamu kovancev objavljenem v Uradnem listu EU št. C306/6 je Dunajski filharmonik opredeljen kot bullion kovanec, kar pomeni, da je zakonito plačilno sredstvo v državi izdajateljici, njegova vrednost pa je odvisna od gibanja cene zlata na svetovnih borzah.

Način hrambe zlatih kovancev v obliki lastništva Zlatega certifikata je primeren predvsem za naložbenike, ki razmišljajo o prihodnosti in pokojninski varnosti ter zlate kovance kupujejo glede na svoje zmožnosti kot dolgoročno naložbo.

Družba MORO