DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

NOVA PUBLIKACIJA DRUŽBE MORO

V soboto, 17. decembra vsem bralcem časopisa Delo podarjamo strokovno monografijo z naslovom SREBRO, PLATINA, PALADIJ, NALOŽBA PRIHODNOSTI. Avtorja sta Irena Moro in Bogdan Kandus. V Delu bo na ta dan objavljena tudi VELIKA NAGRADNA KRIŽANKA, pri reševanju katere vam bo publikacija prav gotovo v pomoč. Glavno nagrado, kilogramsko srebrno palico švicarske kovnice Argor Heraeus, bo poleg drugih vrednih nagrad podelila družba Moro.

Izid publikacije je sponzorirala avstrijska kovnica Münze Österreich.

Publikacija se bo pridružila lanskoletni izdaji z naslovom ZLATO, NALOŽBA ŽIVLJENJA, ki je bila pozitivno sprejeta tako s strani strokovne kot tudi laične javnosti.  Kljub nakladi 77 tisoč izvodov publikacija ni več na voljo v tiskani obliki, lahko pa si jo ogledate na naši spletni strani TUKAJ.

Publikacija je že v tisku.