DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Nizja cena zlatnikov dunajski filharmoniki

Cenjene stranke obveščamo, da nam je kot uradnemu zastopniku v Sloveniji dunajska kovnica Münze Österreich pravkar ponudila zlatnike Dunajski filharmoniki po nižji ceni. Zlatniki so med najbolj prodajanimi naložbenimi kovanci v Evropi.

Kovanec je izdelan iz čistega zlata, čistine 999,9 tisočink in poimenovan po orkestru Dunajske filharmonije. Na kovancu so na prvi strani upodobljene orgle iz zlate dvorane Dunajskega glasbenega društva, na hrbtni pa izbrani instrumenti orkestra Dunajske filharmonije (harfa, fagot, dunajski rog, violine in violončelo). To je najpogostejši zlati kovanec z nominalno vrednostjo izraženo v evrih, zato se imenuje tudi evropski zlati kovanec. V obtoku je od leta 1989.

Več podatkov o kovancu najdete TUKAJ.

Družba Moro trguje izključno s kovanci, ki so na seznamu EU in so po zakonu oproščeni plačila davka.