DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

62,21 g srebrnik LUNIN KOLEDAR – ZAJEC 2023 Izdanih je bilo le 1888 srebrnikov. Kovanec ima zanimiv antični izgled in veliko drobnih detajlov. Prejmete ga v lepi šatulji, zato je primeren tudi kot darilo. Dobra izbira pred velikonočnimi prazniki.

Nik Anikis Skušek, perspektiven mlad slikar razstavlja tudi pri nas

Vljudno vabljeni, da si v našem poslovnem prostoru ogledate sliko mladega perspektivnega slikarja Nika Anikisa Skuška. Slika je naprodaj, prav tako druga dela umetnika, ki je dosegljiv na spodnjih naslovih. Umetnik je hkrati odličen portretist.

www.anikis.com

Instagram: Nik.Anikis

Facebook: NikAnikisArt

Razstavljena slika z naslovom Ponovno prebujenje

Slika je sestavljena iz dveh delov. Figuri, ki zmagoslavno lebdita nad kaosom v harmoniji in ljubezni ter spodnja skupina, ki kakor semena ležijo na zemlji, se počasi prebujajo, nekatera že klijejo, druga še spijo, tretja se upirajo spremembi in svetlobi.

Celotni scenarij se dogaja v gozdu z mogočnimi drevesi, ki so varuhi, brez katerih naša zemlja ne bi bila habitat za vso magijo življenja, ki se je v tisočerih različnih načinih izrazilo, da človeku zastane dih od lepote. Na tleh je mehak mah, ki ljubeče podpira figure, ki ležijo na tleh. Celotni spodnji del zaobjame potoček, ki predstavlja nujnost ljubečega očiščenja, prečiščenja nizkih frekvenc, slabih navad, grdih odnosov, sovražnih dejanj, obsojanj in egoizma.

Več zanimivih podrobnosti tako o sliki kot avtorju najdete na naši strani …