DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Nik Anikis Skušek, perspektiven mlad slikar razstavlja tudi pri nas

Vljudno vabljeni, da si v našem poslovnem prostoru ogledate sliko mladega perspektivnega slikarja Nika Anikisa Skuška. Slika je naprodaj, prav tako druga dela umetnika, ki je dosegljiv na spodnjih naslovih. Umetnik je hkrati odličen portretist.

www.anikis.com

Instagram: Nik.Anikis

Facebook: NikAnikisArt

Razstavljena slika z naslovom Ponovno prebujenje

Slika je sestavljena iz dveh delov. Figuri, ki zmagoslavno lebdita nad kaosom v harmoniji in ljubezni ter spodnja skupina, ki kakor semena ležijo na zemlji, se počasi prebujajo, nekatera že klijejo, druga še spijo, tretja se upirajo spremembi in svetlobi.

Celotni scenarij se dogaja v gozdu z mogočnimi drevesi, ki so varuhi, brez katerih naša zemlja ne bi bila habitat za vso magijo življenja, ki se je v tisočerih različnih načinih izrazilo, da človeku zastane dih od lepote. Na tleh je mehak mah, ki ljubeče podpira figure, ki ležijo na tleh. Celotni spodnji del zaobjame potoček, ki predstavlja nujnost ljubečega očiščenja, prečiščenja nizkih frekvenc, slabih navad, grdih odnosov, sovražnih dejanj, obsojanj in egoizma.

Več zanimivih podrobnosti tako o sliki kot avtorju najdete na naši strani …