DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Več informacij in možnost nakupa najdete tukaj.

Napoved Moro – Bitcoin

Coindesk napoveduje regulirano trgovanje s kriptovaluto

Po poročanju spletnega portala coindesk.com je ena od največjih svetovnih borz na svetu BITSTAMP, registrirana v Veliki Britaniji, ZDA in Luksemburgu, kjer ima sedež, s strani luksemburškega finančnega regulatorja zaključila pridobivanje vseh potrebnih licenc za opravljanje regularnega trgovanja v okviru Evropske unije. Med njimi naj bi bili tudi licenci payment institution (PI) in electronic money institution (EMI). Bitstamp bo tako prva regulirana in licencirana Bitcoin borza za vseh 28 držav EU. Ustanovljena je bila leta 2013 v Sloveniji. Nejc Kodrič, lastnik borze Bitstamp, je skupaj z družbo Moro  investicijsko zlato vključil v sistem Bitstamp, zato vsaka stranka v EU prejme investicijsko zlato v fizični obliki kupljeno preko Bitstampa.

Pričakujemo lahko, da bo družba Moro prva v EU, ki bo regulirano trgovala investicijske zlate palice kovnice Argor Heraeus za elektronsko valuto Bitcoin. V postopku odobritve trgovanja s kriptovaluto je tudi edini investicijski zlati kovanec z evrsko nominalo Dunajski filharmonik izdan s strani avstrijske države.
Po poročanju coindesk.com predstavniki luksemburškega trgovinskega in investicijskega urada niso uradno komentirali omenjene novice. [br]

Objavljamo tudi povezavo do novice Bitstamp Granted Licence for Bitcoin Exchange objavljene na sloveniatimes.com