DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Na Bitcoin konferenci se predstavlja tudi družba Moro

bitcoin

Ljubljana danes, 11. in jutri, 12. septembra, gosti Bitcoin konferenco – Bitcoin Central & Eastern European Conference, kjer je poudarek na Future and Business Opportunities.

Družba Moro kot prva in edina v regiji omogoča strankam nakup investicijskega zlata z bitcoini. Nakup lahko opravite TUKAJ.

Bitcoin je decentralizirano razpršeno plačilno omrežje, ki ga poganjajo uporabniki brez centralnega organa ali posrednikov. Za lažje razumevanje – Bitcoin je internetna gotovina, ki jo je javnosti že leta 2009 predstavil Satoši Nakamoto.

Slovenski Bitstamp je največji igralec na trgu na področju trgovanja z bitcoini. Preko Bitstampa poteka večji del trgovanja z Bitcoini tudi po svetu. V zadnjem času vse več spletnih trgovin ponuja možnost nakupa z Bitcoini in sicer po cenah, ki so trenutno veljavne na borzi.

Na konferenci, kjer pričakujejo več kot 150 udeležencev, so med govorniki:

  • Steve Beauregard (CEO, GoCoin)
  • Hans Henrik H Heming (CEO, Bips)
  • Matjaž Pajk (Odvetniška pisarna Dušan Korošec in Odvetniki)
  • Luka Pusic (Predsednik Bitcoin Društva Slovenija)
  • Radoslav Albrecht (CEO & Ustanovitelj, Bitbond)
  • Jean-Louis Schiltz (Bivši minister Luksemburga in pravni svetovalec, Profesor na Univerzi v Luksemburgu)