DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Moro, pooblaščeni prodajalec slovenskih numizmatičnih kovancev

Na podlagi zaključenega razpisnega postopka Banke Slovenije je družba Moro postala poleg Deželne banke pooblaščeni prodajalec slovenskih numizmatičnih kovancev, ki jih izdaja Republika Slovenija. Odslej boste vse nove izdaje priložnostnih zlatnikov, srebrnikov, obtočnih kovancev lahko kupovali tudi pri nas.

Pooblastilo za prodajo numizmatičnih kovancev z letnico 2020 bo v veljavi s pričetkom prodaje numizmatike, predvidoma v decembru 2020. Družba Moro je pooblaščena za prodajo numizmatičnih izdelkov (zbirateljskih in spominskih kovancev Republike Slovenije in numizmatičnih izdelkov Banke Slovenije) z evro nominalo.

Dobrodošli!

Neodvisno od zgoraj zapisanega, omogočamo spletni nakup od leta 1991 izdanih slovenskih priložnostih kovancev Republike Slovenije:

Zlati priložnostni kovanci Republike Slovenije

 

 

 

 

Srebrni priložnostni kovanci Republike Slovenije

 

 

 

 

O priložnostnih kovancih RS preberite še …