DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Moro pokrovitelj koncerta Camerata Salzburg

Fotografija: vir CD

Družba Moro je pokrovitelj koncerta Camerata Salzburg, ki mu bomo prisluhnili v okviru zlatega abonmaja Cankarjevega doma, 12. marca 2019.

Dirigent in solist koncerta bo François Leleux, oboa, in solistka Lisa Batiashwili, violina.

Camerato Salzburg je leta 1952 ustanovil Bernhard Paumgartner, njeno stilistično identiteto pa je izoblikoval legendarni violinist Sándor Végh. Orkester sestavljajo mladi in motivirani glasbeniki, več kot 20 različnih narodnosti, kultur, ki jih združuje univerzalni jezik glasbe. Orkester odigra več kot 80 koncertov na leto in ni naključje, da je ansambel sodeloval z že veliko slavnimi imeni.

Preživite večer ob dobri glasbi in prijetnem ambientu. »Cankarjev dom je resnično osupljiv klobčič spoznanj, čustev, doživljanja. Več kot dva tisoč dogodkov v sezoni pripravimo za starejše in mlade, ljubitelje neznanega in častilce klasičnega; veselimo se vsakogar, posebno pa tistih, ki nam po prireditvah zaupajo, kako so jih doživeli, kako so jih spremenile in presenetile ter postale del njihovega spomina,« je zapisala Uršula Cetinski, generalna direktorica Cankarjevega doma, v programu sezone 2018/19.

Vljudno vabljeni, da preživite lep večer ob dobri glasbi!