DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

MORO na 2. mednarodnem sejmu Collecta

V okviru mednarodnega sejma zbirateljstva Collecta, ki poteka od 28. do 30. marca na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bomo prvič javno predstavili srebrne dunajske filharmonike iz čistega srebra, katerih ekskluzivni zastopnik smo v Sloveniji. Srebrniki so se pridružili do zdaj svetovno znanim in tudi pri nas najbolj prodajanim zlatim dunajskim filharmonikom.

Na svoj razstavni prostor smo povabili tudi Schoeller Münzhandel, hčerinsko podjetje avstrijske kovnice Münze Österreich. Specialisti na področju numizmatike se v Sloveniji predstavljajo prvič. Njihova prisotnost pa bo prav gotovo zelo zanimiva za bolj izkušene zbiralce, saj bodo na ogled postavili vse izredne izdaje zbirateljskih kovancev avstrijske kovnice.

Zanimivost razstavnega prostora bo tudi 10 kilogramski kovanec avstralske kovnice The Perth Mint.

Podajamo še konkreten podatek rasti cene zlata: 3. aprila 2006 je bila borzna cena kilograma zlate naložbene palice 14.080 EUR, danes je cena že 19.400 EUR.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete!