DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Zlato je likvidna naložba

Zlato je likvidna naložba

Naložba v investicijsko zlato, s katerim trgovanje je na področju EU zakonsko urejeno, je likvidna naložba.

V naši regiji so po naših priporočilih likvidna naložba zlati kovanci, Dunajski filharmonik. Zlato teh kovancev je čistine 999,9/1000, mase 31,1035g in manj, oznaka valute je 100 EUR, 2000 ATS. Poleg naše družbe jih odkupuje tudi večina avstrijskih bank. Priporočamo še nakup zlatih kovancev kot so Dukati, Krone in Florinti. Vse je izdala avstrijska kovnica Münze Österreich.

Priporočamo tudi likvidne zlate palice mase 500g, 250g, 100g in 50g.

Zastopamo osem svetovnih kovnic, od tega na našem trgu dve neposredno, in sicer  Argor Heraeus SA iz Lugana in Münze Österreich iz Dunaja, obe z licenco laboratorija za preizkus čistine plemenitih kovin, Melter Assayer, registrirano pri LBMA.

Zlate medalje niso likvidna naložba

Zlate medalje vsekakor niso likvidna naložba. Izdajajo jih namreč razna podjetja, institucije, zlatarne, ob raznih pomembnih dogodkih. Razlika med medaljami in naložbenimi kovanci je, da na medaljah ni odtisnjena nominalna vrednost, zato niso predmet mednarodnega trgovanja. Kovance pa vedno izdajajo centralne banke posameznih držav preko svojih kovnic.

Pri nakupu zlatih medalj plačate 20 odstotni DDV.

Predmet investicijskega trgovanja tudi ni valjano zlato, zobno zlato in poškodovan nakit. Tovrstno zlato v kovnici predelajo v zlato čistine 999,9/1000 in strankam izplačajo vrednost vezano na dnevno borzno ceno zlata.

Moro je eden redkih vodilnih trgovcev v EU, kjer odkupujemo zlato po trenutno objavljeni borzni ceni. Vsi drugi zlato odkupujejo pod borzno ceno.

Družba MORO